• 1404/02/17 - 06:57
  • - تعداد بازدید: 139
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
وزیر جهاد کشاورزی:

شرکت بازرگانی دولتی در امنیت غذایی نقش محوری دارد/ تشویق کشاورزان به تولید گندم باکیفیت

وزیر جهاد کشاورزی گفت: شرکت بازرگانی دولتی ایران در تأمین و تحقق امنیت غذایی کشور و همچنین تنظیم بازار شب عید و ماه رمضان نقش محوری و کلیدی ایفا کرد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، غلامرضا نوری روز سه‌شنبه -16 اردیبهشت‌ماه- در نشست با مدیرعامل و مدیران شرکت بازرگانی دولتی ایران با قدردانی از نقش موثر این شرکت در تأمین و تحقق امنیت غذایی کشور، اظهار داشت: اقدامات محوری و کلیدی که شرکت بازرگانی دولتی ایران و واحدهای ستاد و صف وزارتخانه در پایان سال 1403 برای تنظیم بازار شب عید و ماه رمضان انجام دادند، منجر شد بازار روند آرام و بدون وقفه داشته باشد که در گذشته کمتر اتفاق افتاده بود.

 

اصلاح ناترازی‌ها با اولویت حفاظت از معیشت مردم

 

نوری گفت: دولت چهاردهم و شخص رئیس جمهوری بر حفظ معیشت مردم تأکید دارند و معتقدند هر اصلاحی در اقتصاد و رفع ناترازی‌ها با اولویت صیانت و حفاظت از سفره و معیشت مردم باید انجام شود.

 

وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که دولت مصمم است مشکل ناترازی‌های مالی در حساب‌های ملی و شرکت‌ها را با شجاعت رسیدگی و حل کند، افزود: بدهی‌های معوق شرکت‌های بازرگانی دولتی، خدمات حمایتی، پشتیبانی امور دام و سازمان تعاونی روستایی در ماه‌های اولیه دولت چهاردهم تعیین تکلیف شد و مراحل قانونی آن در حال نهایی‌ شدن است.

 

وی افزود: سال گذشته بدهی ۵۰ هزار میلیارد تومانی به پتروشیمی‌ها بابت کود اوره تعیین تکلیف شد که تأمین کود شیمیایی مورد نیاز بازار داخلی را تضمین کرد.

 

نوری با اشاره بر تاثیر بحران‌های کلان مانند کمبود آب و ناترازی انرژی و فرونشست زمین در افت تولیدات کشاورزی خاطرنشان کرد: رئیس‌جمهوری با تدبیر وارد این عرصه شده است و همه ما موظفیم با همراهی مردم چالش‌های پیش‌روی تولید کشاورزی و امنیت غذایی را حل کنیم.

 

تشویق کشاورزان به تولید گندم باکیفیت

 

وزیر جهاد کشاورزی از نقش محوری شرکت بازرگانی دولتی در تأمین و تحقق امنیت غذایی کشور و همچنین تنظیم بازار شب عید و ماه رمضان قدردانی کرد و اظهار داشت: با وجود تقاضای بالا و صدور کالابرگ برای ۵۹ میلیون نفر، تأمین اقلام مورد نیاز مردم در پایان سال 1403 بدون وقفه و خلل انجام شد.

 

وی با اشاره به الزامات خرید تضمینی گندم افزود: دولت تأمین منابع مالی خرید تضمینی گندم را به صورت جدی پیگیری می‌کند، با آیین‌نامه امسال سازوکاری برای خرید گندم کیفی با آزمایش‌های مربوطه پیش‌بینی می‌شود تا کشاورزان به تولید گندم باکیفیت ترغیب و تشویق شوند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدی,اخبار تایپی
  • کد خبر : 198489
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید